Zabavi se uz nove Mentos bombone!

Kupi nove Mentos bombone i učestvuj u nagradnoj igri.

Zabavi se uz nove Mentos bombone!

Sponzorski tekst

Mentos je jedan od najpoznatijih svjetskih brendova bombona koji svake godine obraduje fanove širom svijeta sa novim idejama za ukusne bombone. 

Fanovi iz Bosne i Hercegovine su među prvima dobili priliku probati novo limitirano izdanje Mentos Say Hello bombona.

Putem društvenih medija, povezivanje je postalo jednostavnije, ali je sve teže napraviti prvi korak u stvarnom svijetu.

Zato su tu nove Mentos Say Hello bombone sa kojima nikad nije bilo lakše i zabavnije pozvati nekoga na druženje.

U Mentos Say Hello pakovanju na svakoj bomboni je otisnut emotikon koji podstiče na interakciju, povezivanje i zabavu: zagrli nekoga, nasmij se, namigni, uslikaj selfie, pleši, pjevaj, pošalji poljubac i mnoge druge zabavne

aktivnosti. Fanovi iz Bosne i Hercegovine će uživati u okusima narandže i maline sa 34 različita otisnuta emotikona.

Svi fanovi mogu se pridružiti zabavi i učestvovati u nagradnoj igri na Facebook stranici Mentos BA, a da bi učestvovali u #MentosSayHello izazovu potrebno je postaviti fotografiju sa izvršenim zadatim izazovom. Svake sedmice fanove očekuje novi izazov na Facebook stranici Mentos BA i zato ne propustite priliku učestvovati i osvojiti vrijedne nagrade. Podijelite Mentos bombone i pozovite nekoga na druženje.

Više informacija o nagradnoj igri „Mentos Say Hello“ možete pronaći na Facebook stranici Mentos BA https://www.facebook.com/mentosbih/ i instagram profilu https://www.instagram.com/mentosbih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi