Women's Golf Day obilježava se u Sarajevu 6. juna

U organizaciji PGA BH

Women's Golf Day obilježava se u Sarajevu 6. juna

Sponzorski tekst

U organizaciji PGA BH, udruženja profesionalnih igrača i trenera golfa u BiH, sarajevsko golf igralište će i ove godine biti jedno jedna od 695 lokacija na svijetu gdje ce se 6. juna od 16:00 do 18:00 sati, održati ovogodišnje izdanje manifestacije Women’s Golf Day.

Naime u cijelom svijetu u isto vrijeme će sve zainteresovane dame imati priliku upoznati čari golfa, a iskusne golferke će odigrati mini turnir na devet rupa.

Zahvaljujući susretljivosti VF golf terena i našeg BH PGA na čelu sa trenerom Dejanom Šaranom, ovaj događaj će za sve zainteresovane dame biti besplatan a Sarajevo će postati dio svjetskog dana kada samo dame igraju i upoznaju se sa golf igrom.

U okviru ovog vrlo interesatnog događaja planiran je dvosatni kurs golfa za početnice (sat driving-a i sat putting-a) te igra na 9 rupa za sve iskusnije golferke. Nakon igre i upoznavanja sa golf vještinama planirano je druženje svih učesnica u restoranu golf kluba uz laganu zakusku. Kompletna oprema je obezbjeđena, Učesnice samo trebaju doći u sportskoj obući.

Kako bi uzele učešće na ovom svjetskom događaju molimo sve zainteresovane dame da se registruju na slijedećem linku  ili na telefon 033 261 111.

Zbog ograničenog kapaciteta golf igrališta Sarajevo broj mjesta je ograničen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi