Vaterpolo spektakl na pomolu

Poznata imena koja nastupaju za "Tim svijeta"

Vaterpolo spektakl na pomolu

D. Vejo

Vaterpolo spektakl uskoro je na pomolu, a gdje će svi zaljubljenici u ovaj sport imati priliku da uživaju u igri najboljih pojedinaca na svijetu.

Srbija protiv "Tima svijeta". To će biti duel, u kojem će se na kraju istog oprostiti kapiten Delfina Živko Gocić i njegov saigrač Slobodan Nikić.

Iako je ova informacije već odavno poznata, strogo su se čuvala imena, koja će nastupati za "Tim svijeta.

Tim će činiti Hristos Afrudakis (Grčka), zatim Mlađan Janović, Aleksandar Ivović, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović (svi iz Crne Gore), Marko Avramović, Slobodan Soro (Srbija), Paulo Obradović, Luka Lončar (Hrvatska), Deneš Varga, Daniel Varga Gabor Kiš, Norbert Madaraš (Mađarska) i Lukaš Seman (Slovačka).

Utakmica se igra 23. decembra na bazenz SRC Tašmajdan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi