Vaterpolisti Banja Luke u pohodu na historijski čin

Meč sezone

Vaterpolisti Banja Luke u pohodu na historijski čin

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke i pored toga što rade u ne tako sjajnim uslovima ostvaruju zapažene rezultate kako u BiH tako i regionu.

Od prošle godine, Banjalučani se takmiče pored prvenstva BiH, i u Prvoj B vaterpolo ligi Srbije. Trenutno, u tamošnjem takmičenju zauzimaju veliko četvrto mjesto na tabeli, a priliku da upišu historijske trenutke imat će u subotu kada im u goste dolazi ekipa Žak-a gdje bi u slučaju trijumfa zaposjeli na treće mjesto u prvenstvu što bi bio velikih uspjeh za tim iz grada na Vrbasu.

"To će biti derbi kola i borba za treće mjesto. Nadam se da će naša publika moći da uživa u ovom susretu. Do kraja takmičenja ostala su još dva kola, mi smo opstanak obezbjedili, tako da ćemo i naredne sezone igrati ovu ligu. Za A ligu, nemamo kvalitet ali ni dovoljno sredstava, tako da bi se prije odlučili za Jadransku ligu", rekao je trener VK Banja Luka, Slobodan Grahovac.

U prošlom meču, banjalučki sastav savladao je ekipu Proletera.

"Mi smo u toj utakmici bili dosta bolji tim. Nastupili smo bez Milana Kecmana i Srđana Jovića, ali smo na kraju ipak slavili", dodaje Grahovac.

Utakmica između Banja Luke i Žak-a igra se u subotu sa početkom od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi