Sjajni rezultati UŠS Sport Talent širom regije

U Herceg Novom 26 medalja

Sjajni rezultati UŠS Sport Talent širom regije

Mladi članovi Univerzalne škole sporta Sport Talent nastavljaju s odličnim rezultatima širom regije.

Na protekloj 4. Maloj olimpijadi koja se protekli vikend održala u Herceg Novom, a koju je organizirala tamošnja Univerzalna sportska škola Jump, Sport Talent je zauzeo odlično treće mjesto u konačnom poretku. 

Mladi Mostarci osvojili su 26 medalja u konkurenciji više od 500 sudionika, a uspjeh je tim veći što su na Olimpijadi sudjelovali i atletski klubovi. Tako je prvo mjesto zauzela ekipa Atletskog kluba Sanja iz Bara, dok je drugoplasirana bila ekipa Šampiona iz Kotora. I ovaj put Sport Talent je potvrdio sjajan rad s najmlađim uzrastima o čemu svjedoči ovaj plasman i ovih 26 medalja.                     

Kao uvertira Maloj olimpijadi, dan ranije, Sport Talent igrao je nogometne i košarkaške utakmice s vršnjacima iz Crne Gore te također polučio dobre rezulzate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti