Ronaldova mama otkrila da li je Georgina trudna
Foto: EPA

Jasno poručila

Ronaldova mama otkrila da li je Georgina trudna

E. Čaušević

Mnogi svjetski mediji prije nekoliko dana objavili su vijest da će Cristiano Ronaldo po drugi put postati otac.

Ronaldo je na Instagramu objavio fotografiju sa svojom djevojkom Gerginom Rodriguez, a slika je pokrenula lavinu špekulacija.Portugalac je svoju ruku držao na stomaku 22-godišnje djevojke nakon čega su mnogi to protumačili kao znak da je Georgina trudna.

Međutim, Ronaldova mama, Dolores Aveiro, demantovala je ove navode, te je poručila da priče da će njen sin po drugi put postati otac nisu istinite. 

"To je gluposti, izmišljotina. On drži ruku na njenom stomaku i znači da je trudna? Koliko ja znam Cristiano neće postati još uvijek otac po drugi put. Nadam se da će u budućnosti imati još djece jer je finansijski osiguran i može to priuštiti. Ali, Georgina nije trudna kako vi tvrdite", rekla je Dolores.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi