Osam država na takmičenju "Banja Luka Open 2017"

Međunarodni plivački miting

Osam država na takmičenju "Banja Luka Open 2017"

D. Vejo

Banja Luka će predstojećeg vikenda biti domaćin plivačke smotre pod nazivom "Banja Luke Open 2017", a koje će okupiti osam reprezentacija.

Pored domaćina Bosne i Hercegovine, tu se nalaze još i Srbija, Makedonija, Slovenija, Italija, Hrvatska, Latvija i Kanada.

Kao što je već poznato, selekcija Srbije na čelu sa Velimirom Stjepanovićem, u grad na Vrbasu stigla je prije dvije nedjelje kako bi što bolje obavila pripreme i spremila se za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u julu mjesecu ove godine u Budimpešti.

Čast BiH na ovom turniru braniće Mihajlo Čeprkalo, Nikola Bjelajac, Adi Mešetović i drugi.

Takmičenje će se održati u subotu i nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti