OK Borac remizirao u generalnoj provjeri

Gradiščanci pokazali zube

OK Borac remizirao u generalnoj provjeri

D. Vejo

U prijateljskom meču sinoć odigranom u "Boriku" sastali su se domaći OK Borac i OK Gradiška iz istoimenog grada.

Rezultata je glasio 2:2, po setovima je bilo 25:20, 21:25, 25:9 i 23:25.

Crveno-plavi su dosta dobro otvorili utakmicu. U prvom setu Borac je vodio sa velikih 23:12, nakon čega padaju u igri. Gosti iz Gradiške prave seriju od 0:6, te tako smanjuju na 23:18. Nakon toga, uslijedio je poen Aleksandra Popovića, međutim protivnik uzvraća mini serijom (0:2). Ipak, prvi set banjalučki sastav riješava u svoju korist.

Drugi period, igrao se praktično poen za poen, sve do rezultata 18:18, kada Gradiščanci prave 0:3. Izabranici Miše Marjanovića pokušali su stići zaostatak, ali sve je ostalo na tome.

Treći period, donio je sjajnu igru Banjalučana koji su praktično deklasirali goste što govori i rezultat od 25:9. Posljednja dionica, pripala je odbojkašima Gradiške, te je tako susret završen rezultatskim egalom 2:2.

Borac: Popović A., Popović N., Ilić, Kljajić, Radonić, Džombić, Kavić, Vranješ, Kojadinović, Kisić, Kovačević i Knežić.

Gradiška: Sandić, Stijaković, Stojnić, Makivić, Radenović, Danilović i Miodragović. 

Za Banjalučane nema odmora jer ih već u subotu očekuje meč Premijer lige BiH sa ekipom Maglića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti