OK Borac nezadovoljan suđenjem u Kaknju

Uputili prigovor

OK Borac nezadovoljan suđenjem u Kaknju

D. Vejo

Poraz odbojkaša Borca večeras u Kaknju, toliko ne boli, koliko i suđenje na meču.

Banjalučani su večeras nakon meča sa Kaknjom, uputili prigovor na suđenje. Prema njihovom mišljenju, sudijski kriterij bio je krajnje čudan, te neprofesionalan. Kako kažu, očigledne greške nisu svirane kao takve. 

"Jeste, pisali smo u zapisnik prigovor. U drugom setu smo se borili, bio je egal, a onda iz nekog nepoznatog razloga sudije im sviraju dobre lopte, koje su odlazile u aut. Pored toga, nekoliko puta protivnički igrači tokom smeča prelazili su u naše polje, ali i to kao da nije postojalo iz ugla sudija", navodi se iz kluba.

Podsjetimo, Borac je od Kaknja poražen rezultatom 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti