Odbojkašice Bosne poražene na domaćem parketu od Bihaća

Superliga FBiH

Odbojkašice Bosne poražene na domaćem parketu od Bihaća

E. Dindić

U okviru 12.kola Superlige FBiH za odbojkašice u Kalesiji su se sastale domaća ekipa Bosne i ekipa Bihaća trenutnog lidera na tabeli.

Ova utakmica se igrala pred praznim tribinama dvorane u Kalesiji zbog kazne Odbojkaškog saveza koji je izrekao domaćinu zbog loše organizacije u susretu protiv Lukavca. 

U ovom susretu gošće iz Bihaća bile su apsulutni favorit međutim na parketu su morale da daju i zadnji atom snage ga bih na kraju ostvarile pobjedu. 

Prvi set igrao se poen za poen, ali na kraju gošće iz Bihaća imaju i malo sreće te osvajaju prvi set rezultatom 27:25. 

Drugi set mnogo bolje otvaraju gošće  iz Bihaća sigurnom igrom osvajaju ovaj set rezultatom 25:19 i dolaze do vodstva 2:0 u setovima. 

Treći set igra se ponovo poen za poen, te na kraju ponovo gošće iz Bihaća imaju više sportske sreće i osvajaju i ovaj set rezultatom 25:23 za konačnih 3:0 u setovima.

ŽOK Bosna Kalesija- UOK Bihać 0:3 ( 25:27;19:25;23:25) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi