Milovanović: Nadam se da naši uspjesi neće proći nezapaženo

Kapiten VK Banja Luka za SportSport.ba

Milovanović: Nadam se da naši uspjesi neće proći nezapaženo

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke postali su prvaci BiH po treći put, a najviše zasluga za ovaj uspjeh može se pripisati kapitenu Banjalučana te ujedno i golmanu Stefanu Milovanoviću. 

Da se nalazi u sjajnoj formi, Milovanović je dokazao na sada već minulom šampionatu države, a gdje je u finalu protivniku (sarajevskoj Mladosti) dopustio svega šest puta da zatrese njegovu mrežu.

Emocije nakon impozantnog uspjeha, nije krio. No kako kaže, slavlje je kratkog vijeka jer ih kroz nekoliko dana očekuju pripreme za nove izazove.

"Naravno da mi je drago. Radujem se svakom uspjehu kluba, mojih saigrača ali i mene samog jer nam to mnogo znači na samopouzdanju. Samim tim što smo prvaci BiH, promovišemo kako naš klub tako i grad na Vrbasu u najboljem svijetlu. Sigurno da u svijet šaljemo lijepu sportsku sliku iz Banja Luke, te tako skrećemo pažnju na sebe. Nadam se da naši uspjesi neće proći nezapaženo i da će privući kako sponzore tako i grad jer klub pored toga što je po treći put prvak BiH, on nosi i ime grada. Sada se okrećemo pripremama za Eurokup koji nas čeka u septembru. To će nam biti prvi put u istoriji kluba da idemo na neko Evropsko takmičenje. Međutim, i nakon tog turnira nećemo imati mnogo odmora jer nas čeka Prva B liga Srbije, koju igramo unazad tri godine", izjavio je za SportSport.ba kapiten i golman VK Banja Luka, Stefan Milovanović.

Za banjalučke vaterpoliste, može se reći da su najbolji ambasadori sporta u Banjaluci. Uz malo sredstava, jaku volju i želju, nižu uspjehe vrijedne svake pohvale.

Rade naporno u tišini, a uspjehu puštaju da napravi buku.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije