Konačna kamatna stopa od 3,00%

Značajno povoljniji krediti Intesa Sanpaolo Banke

Konačna kamatna stopa od 3,00%

Sponzorski tekst

Sarajevo, 22. mart 2017. -  Intesa Sanpaolo Banka snizila je kamatne stope na sve vrste kredita na najniži nivo do sada.

Kamatne stope na kredite kreću se od 3,00% (EKS 4,65%) i predstavljaju trenutno najnižu kamatnu stopu na tržištu. 

„Intesa Sanpaolo Banka je ovog proljeća građanima pružila do sada najpovoljnije cijene kredita, bez obzira da li se radi o nenamjenskim, zamjenskim ili stambenim kreditima“, ističe izvršni direktor Intesa Sanpaolo Banke Amir Termiz.

Iz ponude izdvajamo zamjenski kredit, koji se odobrava do iznosa od 60.000 KM,  rokom otplate  do 10 godina i cijenom od 3,00% (EKS 4,65%). Zamjenskim kreditom klijent može refinancirati svoje postojeće obaveze u jedinstvenu mjesečnu ratu i pored toga dio gotovine iskoristiti po vlastitim željama. Kredit se može ugovoriti sa fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, a klijent ima mogućnost odabira koju vrstu police osiguranja želi da iskoristi. 

Za rješavanje stambenog pitanja, Intesa Sanpaolo Banka klijentima nudi i različite modele kredita u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenata. Stambeni krediti se odobravaju sa kamatnom stopom od 3,40% (EKS FBiH i DB 3,82%, EKS za RS 3,97%), iznosom do 300.000 KM i rokom otplate 30 godina. 

Pregled rata zamjenskog kredita:

Pregled rata stambenog kredita:

* Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na maksimalan iznos, rok otplate kredita 60 mjeseci za stambeni a 12 mjeseci za zamjenski kredit, uzimajući u obzir sve troškove koji mogu pasti na teret korisnika kredita (naknada za obradu, vođenje kredita i tekućeg računa, naknada za CRK izvještaj, troškove police osiguranja, troškovi mjenica, ovjere potrebne dokumentacije i procjene vrijednosti nekretnine, te za RS dodatno troškovi notara)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi