Fury se uzalud raduje povratku

Još uvijek je pod suspenzijom

Fury se uzalud raduje povratku

M. Šljivak

Nekadašnji prvak teške kategorije Tyson Fury najavio je nedavno kako se vraća u ring 13. maja.

Fanove je ova vijest veoma razveselila jer je Fury prijetnja svakom borcu koji nosi titulu šampiona, ali čini se kako je Irac prerano najavio povratak.

On se još uvijek nalazi pod suspenzijom i mora mnogo stvari da riješi kako bi se vratio u ring.

“Tyson Fury je još uvijek pod suspenzijom. On još mora puno toga riješiti prije nego što uopće pomislimo na ukidanje suspenzije. S njim i njegovim timom nismo imali nikakvog kontakta. Razumijemo da je pred njim saslušanje i do istog sve ostaje kako jeste”, saopšteno je iz Bokserskog saveza Velike Britanije.

Fury je u karijeri na omjeru od 25-0. Prvi je prekinuo veliku dominaciju Vladimira Klička kojeg je pobijedio u novembru 2015. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi