Dobitnici parfema!

Dobitnici parfema!

Sponzorski tekst

U prethodnom periodu posjetioci portala www.SportSport.ba  imali  su priliku da dobiju 4 sjajna parfema, koje poklanjaju brendovi bruno banani, Antonio Banderas, Mexx i s'Oliver.

Na koji način ste mogli osvojiti jedan od 4 parfema? Jednostavno. Tačnim odgovorom na postavljeno pitanje: „Ko će postići prvi gol za BiH protiv Gibraltara?“

Ponuđeni odgovori su bili: 

a) Miralem Pjanić

b) Vedad Ibišević

c) Neki debitant

d) Niko od navedenih

Tačan odgovor je bio Vedad Ibišević.

Svi oni koji su ponudili tačan odgovor ušli su u izvlačenje koje je obavljeno 25.03.2017. godine nakon završetka nogometne utakmice BiH – Gibraltar, te smo za svaki od brendova nasumičnim odabirom dobili po jednog dobitnika. 

Dobitnici nagrada su:

1. Adin Parić,

2. Nusmir Hodžić,

3. Aleksandra Komosar i

4. Elvis Ferhatović.

Ovim putem čestitamo sretnim dobitnicima koji su sigurno osvojili sjajne nagrade.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi