Banja Luka domaćin atletske manifestacije

"Banjalučki zimski petak"

Banja Luka domaćin atletske manifestacije

D. Vejo

Trkačko rekreativni klub i Atletski klub Banja Luka, nakon sjajno organizovanog polumaratona u gradu na Vrbasu, naredne sedmice svim ljubiteljima atletike priredit će nove izazove.

Naime, u parku Mladen Stojanović u Banjaluci, biti će upriličena trka na dužini od pet kilometara. Svi ljubitelji trčanja, aktivni sportaši i zaljubljenici u ovaj sport, imat će mogućnost da se okušaju u kratkoj dionici, te da testiraju svoje sposobnosti.

Uplata po trkaču iznosit će skromnih pet konvertibilnih maraka, a sav prihod od uplata biti će namjenjen za kupovinu paketića onoj djeci, koja to sebi ne mogu priuštiti u ovim novogodišnjim praznicima.

Ova trkačka manifestacija održat će se narednog petka, s početkom od 12 sati na već pomenutoj lokaciji.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi