Bahrija Zenović prvo pojačanje OK Kakanj

Bivši član sarajevske Bosne

Bahrija Zenović prvo pojačanje OK Kakanj

E. Škulj

Odbojkaški klub Kakanj 78 već nekoliko sedmica radi na slaganju kadrovske križaljke za predstojeću sezonu.

Prvo pojačanje koje je stiglo u ovaj trofejni bosanskohercegovački klub je bivši odbojkaš sarajevske Bosne, Bahrija Zenović. 

Zenović je rođen 1993. godine, visok je 195 cm i može igrati na poziciji korektora i primača. Ovaj dvadesetčetverogodišnji odbojkaš karijeru je počeo u OK Ilidža, a protekle dvije godine nastupao je za Studente. 

‘’Kakanj je jako ozbiljna ekipa, nadam se da će me dobro primiti, kako suigrači, tako i publika. Nadam se da ću uz trenera Aganovića još napredovati, a ono što je sigurno je da ću pružiti svoj maksimum u sezoni koja je pred nama’’, kazao je Zenović nakon potpisivanja ugovora sa OK Kakanj 78.

Kako je kazao trener ekipe Kaknja, Almir Aganović, Zenović će biti kvalitetna opcija više u igri ovog kluba u narednoj sezoni te će klub, uz zadržavanje postojećeg kadra koji većinom čine igrači iz Kaknja, uz Zenovića lakše ostvariti svoje ambicije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi