Zvijezde Bayerna pod maskama izazvale lokalce na meč

Druženje s građanima

Zvijezde Bayerna pod maskama izazvale lokalce na meč

M. Šljivak

Zvijezde Bayerna Franck Ribery, Rafinha i David Alaba, odlučili su se malo zabaviti.

Igrači minhenskog kluba u posljednje vrijeme rade mnoge dobre stvari za lokalnu zajednicu, a sada je odlučeno da trojica fudbalera obučenih u obične radnike igraju fudbal u lokalnom parku.

Bayernovi velemajstori su na početku pustili protivnike da dobijaju meč, a zatim su uozbiljili i doslovnu su pregazili svoje rivale.

Sve su radili pod zanimljivim maskama, lokalni igrači ih nisu prepoznali, sve dok maske na kraju utakmice nisu skinute..

Kada su vidjeli o kome se radi okupljeni ljubitelji fudbala su bili u nevjerici, baš kao i fudbaleri koji su se suprotstavili zvijezdama bavarskog kluba.

Ovako je sve izgledalo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi