Zbunjeni fudbaler: Wilshere zaboravio koliko ima godina
Foto: EPA

Tvrdi da je star

Zbunjeni fudbaler: Wilshere zaboravio koliko ima godina

M. Šljivak

Veznjak Bournemoutha Jack Wilshere zaboravio je koliko ima godina.

Ovaj fudbaler je proslavio 25. rođendan prvog dana 2017. godine, ali on kao da je zaboravio na to i u intervjuu za Sky Sports je dao veoma čudnu izjavu

"Počinjem polako shvatati da više nisam tako mlad. Znate, 24 su mi godine", hladno je ispalio veznjak Arsenala na posudbi u Bournemouthu.

Društvene mreže su nakon ove rečenice pune komentara. Mnogi ga smatraju glupim fudbalerom, a oni blaži vjeruju da se 25-godišnji fudbaler samo zbunio.

Wilshere ove sezone igra dosta dobro u dresu Bournemoutha i izvjesno je da će se od naredne sezone vratiti u dres Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi