Završen konkurs „Nektar je ljubav“

Završen konkurs „Nektar je ljubav“

Sponzorski tekst

Povodom Dana zaljubljenih, 14. februara, Banjalučka pivara je pokrenula konkurs „Nektar je ljubav” za izbor najkreativnije romantične fotografije sa Nektar pivom. U srijedu, 21. februara, odabrani su pobjednici, dok su danas, u prostorijama Banjalučke pivare, najuspješnijima uručeni pokloni.

“Drago nam je da se velikom broju obožavatelja Nektar piva svidio naš foto-konkurs, čemu u prilog ide i činjenica da smo prijave dobili iz svih krajeva države. S obzirom na veliki broj kreativnih prijava, odlučili smo da uručimo i dva vanredna poklona, paketa Nektar piva, i to Draženku Saviću i Nataliji Tomić, čije su fotografije privukle posebnu pažnju naše stručne komisije”, izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Autorka najkreativnije fotografje Olja Dabić je od Banjalučke pivare na poklon dobila tablet, dva paketa Nektar piva i paket Nektar čaša. Drugu najzanimljiviju fotografiju je napravio Vedran Ševčuk, koji je dobio digitalni ram za fotografije i dva paketa Nektar piva, dok je Milan Stokić, autor treće najoriginalnije fotografije, za svoj trud od Banjalučke pivare dobio digitalni ram za fotografije.

“Kao sto je simbolično prikazano na fotografiji, nektar su pili Grčki Bogovi, pa sam tako i napravila paralelu sa našim Nektarom. Uvijek ima dio nade da ću nagradu osvojiti, al zaista mi nije presudna da bih učestvovala u igri, naročito ovakvog tipa gdje sam mogla da iskažem svoju kreativnost. Nagrada znači da ću sa svojim društvom imati super Nektar veče”, rekla je Dabić.

Foto-konkurs je trajao od 9. do 17. februara, a učesnici su pozvani da naprave kreativnu fotografiju koja pokazuje ljubav, ali i sadrži Nektar pivo, te je podijele na svojim profilima na društvenim mrežama, Facebook-u i Instagram-u.

Da bi fotografija zadovoljila uslove konkursa, trebalo je i da bude praćena hashtag-ovima #Nektar i #NektarJeLjubav. Takođe, na svakoj fotografiji je trebalo da bude tagovana Nektar instagram ili Facebook stranica.

Konkurs „Nektar je ljubav“ je samo jedna od aktivnosti sa kojima su Banjalučka pivara i njen najpoznatiji brend Nektar započeli 2017. godinu. Ostale aktivnosti kompanije možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama Nektar piva, te web stranici Banjalučke pivare.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi