Wilshere: Ostao bih bez riječi da upoznam Drakea
Foto: EPA

Fudbaler otkrio da je veliki obožavatelj poznatog muzičara

Wilshere: Ostao bih bez riječi da upoznam Drakea

Jack Wilshere, fudbaler Arsenala, koji se trenutno nalazi na posudbi u Bournemouthu, u svoje vrijeme je bio na meti mnogih navijača i obožavatelja, međutim u nedavnom razgovoru sa britanskim medijima je otkrio da je, i on, veliki obožavatelj jednog mouzičara.

Wilshere je otkrio da ima veliku želju upoznati kanadskog repera Drake-a. On je nedavno prisustvovao koncertu popularnog muzičara, ali kako sam kaže nije ga uspio upoznati, niti se slikati sa njim.

Na pitanje o čemu bi razgovarao sa raperom, Wilshere je odgovorio da "ni sam ne zna."

"Ne znam. Vjerovatno  bih napravio selfie sa njim. Vjerujem da bih ostao bez riječi", rekao je poznati fudbaler.

"Kada se spremamo za utakmicu uvijek puštamo muziku. Dobro se malo opustiti kada smo u svlačionici. Volim razne vrste muzike. Ali Drake mi je vjerovatno najdraži", rekao je ovom prilikom Wilshere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi