Veliko srce Cristiana Ronalda

Pomaže dječaku iz Sirije

Veliko srce Cristiana Ronalda

M. Šljivak

Najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo nebrojeno puta je pokazao da ima veliko srce.

Portugalac je često u humanim misijama, a ono što je napravio za dječaka iz Sirije ostavlja bez teksta.

Četverogodišnji dječak Haidar Mustafa ostao je u decembru 2015. godine bez oba roditelja nakon bombaškog napada u Siriji. Dječak je ostao sam, a jedini članovi porodice mu žive u Londonu. Tamo je smješten njegov ujak Mohammad s porodicom, a uskoro bi im se mogao pridružiti i mali Haidar.

Cristiano Ronaldo radi sve kako bi dječak što prije dobio dozvolu za ulazak u Veliku Britaniju. Portugalac je povukao vlastite veze i ovaj četverogodišnjak bi se uskoro trebao pridružiti ujaku u Londonu.

Mali Haidar je već imao priliku da upozna Ronalda. Organizovan je njihov susret u Madridu preko raznih organizacija, a sada je Ronaldo spreman i dodatno pomoći ovom dječaku.

Veliko srce Cristiana Ronalda.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi