Uhapšeni lopovi koji su opljačkali stan Dejana Lovrena

Pokrali ga dok je spavao

Uhapšeni lopovi koji su opljačkali stan Dejana Lovrena

Fudbaler Liverpoola Dejan Lovren se u junu našao na meti lopova koji su opljačkali njegov stan u Zagrebu.

Za pljačku Lovrenovog stana osumnjičena su četiri mladića u dobi od 25 do 33 godine, a u svom 'pohodu' su opljačkali veći broj stanova.

Jutarnji list piše da su lopovi u ponedjeljak uhapšeni u iznajmljenom stanu u zagrebačkoj Radničkoj ulici, a susjedi tvrde da nisu znali ko je tu živio, ali da se oko tog stana uvijek vrzmalo više momaka koji su se nerijetko ponašali čudno i osvrtali pri izlasku iz zgrade.

Lopovi su sredinom juna u toku noći upali u Lovrenom dvoetažni stan na Bukovcu iz kojeg su ukrali novac i zlato veće vrijednosti, a sve se to dešavalo dok je on spavao.

"Nisam čuo apsolutno ništa. Kao da mi je neko ubacio nešto da čvrsto zaspim. Mogli su mi oteti i djecu, ja to uopšte ne bih primijetio", izjavio je tada Lovren.

Dejan Lovren je i 2010. godine bio meta lopovima, koji su mu tada opljačkali stan i ukrali automobil.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi