Tragičan izgled Tysona Furyja na treningu

Nekadašnji šampion počeo trenirati

Tragičan izgled Tysona Furyja na treningu

M. Šljivak

Tyson Fury je krajem 2015. godine prekinuo veliku dominaciju Vladimira Klička i uzeo mu je titule šampiona teške kategorije.

Međutim, nakon osvojenih titula šampion se više nije vraća u ring. U dva navrata je otkazan revanš sa Kličkom, a ubrzo je Fury ostao bez titula zbog problema s dopingom.

Iako više od godinu i po dana nije bio u ringu, Tyson Fury se želi u maju vratiti. Međutim, do toga će teško doći, što zbog zabrane koju ima, ali i zbog njegovog trenutnog izgleda.

Tyson je počeo s treninzima a fotografije koje je postavio "Tim Fury" pokazuju da je nekadašnji šampion u očajnom fizičkom stanju.

Očigledan je višak kilograma kod Furyja, a nedavno je saopštio kako teži više od 160kg.

Iako je najavio povratak za sredinu maja, kako stvari stoje od toga neće biti ništa, jer je nerealno da bude u vrhunskoj formi nakon dva mjeseca treninga.

U fotogaleriji pogledajte kako danas izgleda nekadašnji šampion teške kategorije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi