Torino Belottija darovao jako skromnim poklonom

Za 23 pogotka u Seriji A

Torino Belottija darovao jako skromnim poklonom

E. Škorić

Andrea Belotti ove sezone postigao je 23 pogotka u dresu Torina.

Dvadesettrogodišnji Belotti je na vrhu liste strijelaca zajedno s našim Edinom Džekom. Napadač Torina postigao je 23 gola i daleko je najbolji igrač bordo momčadi iz Torina.

Belotti blista u tekućoj sezoni i u klubu ga ne namjeravaju prodati za manje od 100 miliona eura, iako je ljetos došao za 7.5 miliona eura iz Palerma.

Njemu je kao nagrada za sjajnu sezonu poklonjen Swarowski kristal u obliku pijetla. No, takav poklon na internetu vrijedi svega nekih 300 KM. Ne sumnjamo, ipak, da je Belotti i novčano nagrađen. I to kvalitetno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi