Supruzi jasno poručio: Nema seksa dok ne završi utakmica

Zvezda je sada važnija

Supruzi jasno poručio: Nema seksa dok ne završi utakmica

E. Škorić

U četvrtak Crvena zvezda dočekuje Krasnodar na Marakani i želi da se plasira u Evropsku ligu.

U prvom susretu play-offa Zvezda je u Rusiji poražena s 3:2, pa će u revanšu tražiti pobjedu kojom bi proslavila veliki uspjeh i plasirala se u grupnu fazu Evropske lige.

Mitchell Donald, nogometaš Zvezde, odlučio se na radikalan potez kako bi bio što spremniji za meč s Krasnodarom. On je, naime, odlučio da bez seksa bude sve dok ne završi meč.

Dakle, tek u noćnim satima s četvrtka na petak Donald će držati zgodnu suprugu 'na ledu', a pitanje je hoće li i tu večer išta biti. Vjerovatno će sve ovisiti o rezultatu, a samim tim i njegovom raspoloženju.

"Do četvrtka i revanša želim da budem fokusiran isključivo na meč. Razgovarao sam sa suprugom i rekao joj da ne želim da pričam o bilo čemu osim o utakmici. Nema skesa do tad. Kad se utakmica završi ponovo ću da budem najbolji otac i muž", rekao je Donald za "Žurnal".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi