"Sarajevski šmeker" Medunjanin više ne skriva koga ljubi

Slavi godišnjicu veze

"Sarajevski šmeker" Medunjanin više ne skriva koga ljubi

O. Lekić

Bh. fudbaler Haris Medunjanin više ne skriva svoj ljubavni život. 

Ovaj povučeni, elegantni i kulturni mladić sa odličnim fudbalskim kvalitetama dugo je vremena skrivao svoju djevojku sa kojom je u vezi već godinama, a o zajedničkoj ljubavi sada je putem Instagrama odlučio obavijestiti i javnost.

Nije poznato niti kako, niti gdje se par upoznao, ali sudeći prema fotografiji koju je Medunjanin objavio sa djevojkom, njih dvoje su ovih dana proslavili sedmu godišnjicu veze. 

"Sedam godina ljubavi", napisao je, između ostalog, Haris ispod fotografije koju su njegovi obožavatelji počastili sa preko hiljadu lajkova. 

U ranijim intervjuima Medunjanin je isticao da voli samostalne žene, sa stavom i karijerom, a čini se da je na jednu takvu konačno naišao. Sve su prilike da će njih dvoje provesti još dugi niz godina u ljubavi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi