Sarajevo-osiguranje poklanja 18 karata za utakmicu u Zenici

BiH - Gibraltar

Sarajevo-osiguranje poklanja 18 karata za utakmicu u Zenici

Sponzorski tekst

Sarajevo-osiguranje će nagraditi 18 svojih osiguranika sa kartom za utakmicu fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Gibraltara koja će se odigrati u subotu, 25. marta 2017. godine u Zenici. 

Naši osiguranici koji žele da dobiju ulaznicu za ovaj kvalifikacioni susret za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine treba da dođu u petak, 24.03. do 16:00 sati ili u subotu do 13:00 sati u prodajni prostor Sarajevo-osiguranja u Sarajevu, na adresi Maršala Tita 29 ili u Zenici, na adresi Trg Republike BiH 5 i predoče važeću policu osiguranja zaključenu kod Sarajevo-osiguranja, nakon čega će im biti uručena jedna ulaznica.

U Sarajevu i Zenici će biti podijeljeno po devet ulaznica našim osiguranicima. Želimo puno sreće reprezentaciji BiH u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine uz naš slogan

„Naše klijente je lako prepoznati“.

Vaše Sarajevo-osiguranje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi