Samo što su počeli vezu: Džumhurova djevojka našla drugog?
Foto: blic.rs

Kako navodi Blic.rs

Samo što su počeli vezu: Džumhurova djevojka našla drugog?

E. Čaušević

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur našao se u centru pažnje medija nakon objave da je u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković.

Džumhur je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija sa ovom manekenkom, te je i sam potvrdio da je već mjesec dana u ljubavnoj vezi sa Dejanom.

Međutim, prema pisanju srbijanskih medija ova romansa neće dugo trajati. Kako piše Blic Dajana je danas uslikana kako s drugim muškarcem uživa u kupanju i sunčanju.

Ovaj srbijanski mediji piše da se Dejana nije libila da razmjenjuje nježnosti pred svima iako je u vezi s Džumhurom. Blic navodi da je nakon samo mjesec dana veze srbijanska manekenka prevarila bh. tenisera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti