Ronaldo je uljepšao djetinjstvo djevojčici u kolicima

Veliki čovjek

Ronaldo je uljepšao djetinjstvo djevojčici u kolicima

Veliki fudbaler i veliki čovjek Cristiano Ronaldo je na današnjoj utakmici Portugala i Rusije bio strijelac jedinog pogotka koji je odlučio pobjednika, ali je najljepši potez napravio još prije početka susreta.

Prije utakmice 2. kola grupe A Kupa Konfederacija, Ronaldo je na teren izveo desetogodišnju djevojčicu u invalidskim kolicima Polinu, koju je postavio ispred sebe za vrijeme predstavljanja ekipa.

U jednom momentu, Ronaldo je skinuo trenerku koju je poklonio Polini, a poljupcem u čelo joj je izmamio osmijeh na lice i uljepšao djetinjstvo.

Ronaldo je poznat kao veliki humanitarac i do sada je donirao desetak miliona eura raznim organizacijama. Na tijelu nema niti jednu tetovažu i to zbog, kako je i sam rekao, toga da bi mogao darovati krv onim kojim je potrebna.

Pored svega toga, Ronaldo skoro nikada ne odbija obožavatelje koji se žele fotografisati s njim i potrudi se za svakoga odvojiti bar malo svog skupog vremena, u kakvoj god prilici bio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi