Rashford nije fan kuhanja, hrani se u obližnjem restoranu

Ne voli baš da kuha

Rashford nije fan kuhanja, hrani se u obližnjem restoranu

E. Čaušević

Marcus Rashford je poput većine tinejdžera koji se većinom hrane izvan kuće, te nije fan kuhanja, ali je našao dobro rješenje za svoj problem oko kuhanja.

Mlada zvijezda Manchester Uniteda u javnost je dospijela prije nešto više do godinu dana kada je Rashford debitovao za prvi tim Crvenih đavola. Ovaj 19-godišnji napadač je pokazao da je veliki talenat, te da želi da se ustali u prvoj postavi kluba sa Old Trafforda.

Čelnici Uniteda nisu željeli prepustiti ništa slučaju, te su Rashfordu pred početak prošle sezone ponudili novi ugovor, a njegova plata je "nenormalno" porasla. Mladi napadač Uniteda sedmično zarađuje 50.000 funti, ali kao i većina tinejdžera ne voli baš da kuha, no Rashford je riješio i taj problem.

Naime, Rashford se već godinu dana hrani u restoranu "Nourish Fit Food" s kojim ima poseban dogovor. Napadač Uniteda je u razvoju pa je razmljivo da ima i do šest obroka dnevno. Hranu mu dostavlja prijatelj Thomas Groves koji je zaposlenik ovog restorana.

Rashford dnevno na hranu potroši oko 50 funti i ne pokazuje želju da odluči kuhati u svojoj kući. Čak šta više Groves jako često putuje s njim na gostovanja u ulozi njegovog kuhara. Napadač Uniteda je nedavno kupio vilu u Manchesteru za dva miliona funti, te je poručio da će se saradnja s pomenutim restoranom nastaviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi