Poznata ring djevojka pokazala gole grudi

Arianny Celeste bez imalo srama

Poznata ring djevojka pokazala gole grudi

E. Škorić

Arianny Celeste je američka ring djevojka i model, a Bleacher Report ju je izabrao za najseksi ženu u 2016. godini u toj oblasti. 

U Ultimate Fighting Championshipu debitovala je s 21 godinom kao promoterka, a deset godina kasnije krasi naslovnice poznatih časopisa.

Pet puta osvajala je nagradu za Ring djevojku, što je rekord u MMA svijetu. 

Sada uživa u lijepim i sunčanim danima na Karibima, a fotografije u seksipilnim izdanjima s odmora uredno je objavila na Instagramu, pa su ih ubrzo prenijeli mediji.

Pored svih obaveza ova ljepotica stigne i da odmori, uglavnom na nekim egzotičnim mjestima. I svejedno ne uspijeva da pobjegne paparazzima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi