Playboy zečica (ne)očekivano podržala lažova iz Rija

Lochte ostao bez fanova, ne i bez Kayle

Playboy zečica (ne)očekivano podržala lažova iz Rija

O. Lekić

Američki plivač Ryan Lochte dospio je u centar pažnje svjetske javnosti nakon što je u Rio de Janeiru slagao da je sa svojim kolegama napadnut u taksiju uz prijetnju pištoljem, da bi se kasnije ispostavilo da je ta priča u potpunosti izmišljena.

Nakon što policija nije uspjela pronaći nikakve dokaze koji bi potvrdili priču, u medijima je objavljen videozapis na kojem se vidi kako se Lochte tuče sa obezbjeđenjem na benzinskoj pumpi u isto vrijeme u kojem se navodno odvijala pljačka.

Iako je zbog pokušaja prevare izgubio veliki broj fanova, njegov najveći 'fan' je ostao uz njega.

Lochteova djevojka, Playboy zečica Kayla Rae Reid (25) poručila je kako ne zamjera svom dečku što je zbog laži dospio na stub srama.

"Uvijek ću ga podržavati, bez obzira na sve. Sigurna sam da je imao dobar razlog za sve to. Nas dvoje smo veoma bliski i tako će ostati", rekla je Kayla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti