Pjanić se opustio pred finale Lige prvaka

Malo princ uživa

Pjanić se opustio pred finale Lige prvaka

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić sprema se za najveću utakmicu u klupom fudbalu - finale Lige prvaka.

Njegov Juventus će 3. juna odmjeriti snage sa Real Madridom u Cardiffu, a Pjanić je odlučio da se počasti dok čeka ovaj veliki meč.

Na internetu se pojavio selfie našeg Miralema koji je "raspalio" roštilj ispred svoje kuće u Torinu te je odlučio malo da se opusti. Naravno, odmah poslije finala Lige prvaka Pjanića i našu reprezentaciju očekuje najvažnija utakmica u kvalifikacijama za SP,  jer ćemo u Zenici odmjeriti snage sa Grčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi