Pjanić i Radja su dokaz da je prijateljstvo jače od svega

Mnogo se pričalo o njihovom odnosu

Pjanić i Radja su dokaz da je prijateljstvo jače od svega

O. Lekić

Miralem Pjanić i Radja Nainggolan iako više nisu saigrači ostali su veoma dobri prijatelji koji se često druže. 

Nakon Pjanićevog prelaska u Juventus i navodne izjave Nainggolana da više neće pričati s našim fudbalerom, bilo je mnogo govora o tome u kakvom su odnosu ova dvojica sjajnih fudbalera. 

Pjanić i Nainggolan su kasnije poručili da su i dalje u sjajnim odnosima, a dokaz su i fotografije sa večere u luksuznom restoranu u Monacu.

Miralem je dobio dva slobodna dana od Allegrija, što je Bosanac iskoristio da se opusti sa porodicom i prijateljima u Monacu. 

Pridružili su i me i Radja Nainggolan sa njegovom porodicom. 

Nainggolanova supruga Claudia postavila je fotografiju na svoj Instagram profil sa večere u luksuznom restoranu u Kneževini uz opis: 

"Fino druženje sa porodicom i prijateljima". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi