Pezer se dobro oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće

Prošao sa lakšim tjelesnim povredama

Pezer se dobro oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće

E. Čaušević

Bosanskohercegovački bacač kugle Mesud Pezer prije nekoliko dana doživio je tešku saobraćajnu nesreću.

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila desila se kod Topčić polja. Među povrijeđenima je i Mesud Pezer koji je ove godine predstavljao našu zemlju na Olimpijskim igrama u Riju.

"Pokušao sam ga izbjeći bježeći udesno, ali on je išao brzo i zabio se u prednji lijevi točak moga automobila. Bacio nas je u bankinu, auto se okrenuo i završio tridesetak metara dalje na suprotnoj strani ceste. Da nije bilo bankine, sletjeli bismo, auto bi se prevrnuo i završili bismo u rijeci Bosni. Ne smijem ni pomisliti šta bi dalje bilo. Dragi Allah nas je spasio", rekao je Pezer za "Avaz", te dodao:

"Aktivirao se zračni jastuk, tako da sam zadobio samo jaku udarac u glavu. Nakon snimanja glave pušten sam na kućno liječenje. Srećom niko od mojih prijatelja u automobilu nije povrijeđen, kao ni ljudi u drugom autu".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi