Pepova supruga i kćerke za dlaku izbjegle tragediju

Teroristički napad u Manchesteru

Pepova supruga i kćerke za dlaku izbjegle tragediju

E. Škorić

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola izrazio je žaljenje zbog terorističlkog napada i porodicama žrtava uputio je saučešće.

U Manchesteru je jučer u terorostičkom napadu ubijeno najmanje 22 osobe, dok je 59 osoba povrijeđeno. Navodi se da je i sam napadač poginuo u eksploziji.

Mediji u Engleskoj objavili su danas da su nedaleko od stravičnog događaja bile i Guardiolina supruga, te dvije kćerke.

Srećom, prošle su bez povreda, a širom svijeta danas stižu riječi podrške za Manchester. Sućut su porodicama stradalih izrazile mnoge osobe iz sporta. 

Podsjećamo da je današnji trening Manchester Uniteda počeo minutom šutnje, dok je otkazana press konferencija koja se večeras trebala održati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti