Od zvijezde Tottenhama, preko Big Brothera do novog kluba

Jamie O'Hara našao novi klub

Od zvijezde Tottenhama, preko Big Brothera do novog kluba

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Tottenhama Jamie O'Hara važio je nekada za veliku nadu ovog londonskog kluba.

Predviđala mu se velika karijera, ali je danas 30-godišnjem fudbaleru slava očigledno 'udarila u glavu', pa je on otišao nekim drugim putem.

Zarada od 55.000 funti sedmično mu je omogućavala da priušti sve što nije mogao ranije, ali ga je novac i koštao, te je O'Hara uskoro izgubio status zvijezde.

Pokušavao je nakon Spursa još u Portsmouthu, Wolverhamptonu, Blackpoolu i Fulhamu, ali je od 2016. godine ostao bez kluba.

Odlučio je potom da se posveti nekim drugim stvarima. Učestvovao je u poznatom TV showu Big Brother, gdje je imao zapaženo učešće.

Ipak, nakon godinu dana vratio se fudbalu. Potpisao je za niželigaša Billericay Town, gdje će pokušati da oživi palu karijeru.

Međutim, čini se kako se toga kasno sjetio. Imao je sve predispozicije da postane velika zvijezda engleskog Premiershipa, ali je sve uprskao i došao je do samog fudbalskog dna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi