Neymar je znao proslaviti plasman na Svjetsko prvenstvo

U društvu svoje djevojke Brune

Neymar je znao proslaviti plasman na Svjetsko prvenstvo

E. Čaušević
Teme:

Reprezentacija Brazila sinoć je na domaem terenu savladala Paragvaj sa 3:0 i osigurala je plasman na Svjetsko prvenstvo.

Golove za Karioke postigli su Coutinho, Neymar i Marcelo i Brazilci već mogu da se spremaju za Svjetsko prvenstvo u Rusiji koje se igra narednog ljeta. Nakon utakmice igrači Brazila su znali proslaviti svoj uspjeh, a u centru pažnje bio je Neymar.

Fudbaler Barcelone je u društvu svoje djevojke Brune Merquezine u jednom klubu u Sao Paulu proslavio plasman na SP. Iako je Neymar nekoliko sati kasnije morao da se vrati u Barcelonu čini se da je imao dovoljno snage za jedan noćni izlazak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi