Neymar iznenadio Gabriela Jesusa na Instagramu

Kakav "upad"

Neymar iznenadio Gabriela Jesusa na Instagramu

E. Čaušević

Novi fudbaler Manchester Cityja, Gabriel Jesus, dosta je aktivan na društvenim mrežama.

Brazilski napadač za Manchester City je potpisao prošlog ljeta, ali je tek u januaru stigao na Etihad iz Palmeirasa. Već u svojim prvim utakmicama Jesus je pokazao da će biti veliko pojačanje za ekipu Pepa Guardiole.

Ipak, ono što je najviše oduševilo navijače s Etihada je to što je Brazilac dosta aktivan na društvenim mrežama. Gabriel je danas odlučio uživo na Instagramu da se obrati fanovima, a imao je i neočekivanog gosta.

Naime, Neymar je odlučio da vidi šta to njegov kolega iz reprezentacije ima za reći, a njegov "upad" je bio zaista sjajan. Također, on nije bio jedini jer se i legendarni Ze Roberto odlučio uključiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi