Mihojević, Velkoski i Hadžić u novim „LASER ORANGE“ kopačkama

Atraktivne boje Lock In Let Losse kopački

Mihojević, Velkoski i Hadžić u novim „LASER ORANGE“ kopačkama

Sponzorski tekst

U petak, 25.8.2017. od 19:30h ispred BBI centra u Sarajevu Sport Life će predstaviti novu kolekciju Nike „Lock In Let Loose“ kopački. Na improvizovanom terenu ispred BBI centra očekuju vas prvotimci FK Sarajevo i sjajno fudbalsko nadigravanje. 

Jedan od najvećih svjetskih proizvođača opreme za fudbal, kompanija Nike, lansirala je novu “Lock In Let Loose” kolekciju predstavivši najnovije modele kopački za sezonu 2017/18. Dok sa zalaskom sunca ispraćamo proteklu sezonu, na horizontu već iščekujemo novu, što su u Nike-u i htjeli da naglase “Laser Orange” bojama nove kolekcije.

Tako se Mercurial Superfly V, Magista Obra II i Hypervenom 3 pridružuju Nike Tiempo Legend 7 kopački koja je nedavno predstavljena, a upravo će upečatljivi tonovi novih modela doprineti prepoznatljivosti fudbalskih zvijezda koje će u predstojećoj sezoni nastupati u Nike kopačkama. Ovu taktiku Nike je već uspješno primjenjivao u prošlosti, a sa novim “Laser Orange” bojama, najnoviji modeli će još više doći do izražaja.

Tako će fudbaleri, u potrazi za vrhunskim kvalitetom i novim mogućnostima, imati priliku da nastupe u najnovijim “Lock In Let Loose” kopačkama i nagovijeste bogatu i atraktivnu Nike “Laser Orange” sezonu koja je pred nama.

Fudbaleri FK Sarajevo sa kojim ćete imati priliku da se družite u petak, 25.8. od 19:30 ispred BBI centra su Marko Mihojević, Krste Velkoski i Nedim Hadžić. Ako želite da učestvujete, osvojite nagradu, družite se sa našim prvotimcima ili da podržite igrače na terenu, potražite više informacija na facebook stranici Sport Life-a.

Nove modele obojene „Laser Orange“ bojama potražite u odabranim Sport Life multibrend radnjama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi