Madonnin sin na probi u evropskom velikanu

Kraljica pop muzike posvetila se karijeri svog sina

Madonnin sin na probi u evropskom velikanu

D. Rakanović

Kraljica pop muzike Madonna provodi sve više vremena u Lisabonu gdje je odvela svog usvojenog sina Davida Bandu (11) na probu u portugalskog giganta Benficu. 

David je neko vrijeme proveo u Benficinom trening centru i treneri su apsolutno impresionirani njegovim fudbalskim znanjem.  

Kako pišu inostrani mediji, Madona razmišlja da preseli u portugalsku prijestolnicu i kupi luksuznu vilu u predgrađu Lisabona. 

Očigledno je da Madonna želi pružiti svaku šansu sinu da uspije u životu. Navodno bi se u Portugal trebali preseliti u septembru kada počinje nova školska godina malom Davidu. 

Ovoj 58-godišnjoj pjevačici se Benfica jako svidjela pa je na društvenim mrežama objavila i sliku u dresu kluba. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi