Ljajićeva djevojka u provod ide bez gaćica

Uzburkala mušku maštu

Ljajićeva djevojka u provod ide bez gaćica

O. Lekić

Djevojka srbijanskog fudbalera Adema Ljajića, Sofija Milošević, ponovo je uzburkala mušku maštu. 

Ova atraktivna plavuša već neko vrijeme pažnju javnosti skreće provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a ovoga puta odlučila je u noćni provod izaći bez - gaćica. 

Fotografiju sa izlaska Sofija je postavila na svom Instagram profilu, a fanovima nije trebalo dugo da uoče da zapravo zapravo na sebi nema gaćice. 

Nema sumnje da su muškarci nakon još jedne vrele fotografije 'odlijepili' za ovom manekenkom. 

Ljajić i Sofija inače slobe za jedan od najatraktivnijih parova na sportskoj sceni. Iako je u njihovoj ljubavnoj vezi bilo turbulencija, danas se ovaj mladi par odlično slaže i strasti između njih samo su se još više rasplamsale. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi