Kolašinac odgovorio na vječito pitanje: Biggie ili 2Pac?
Foto: EPA

U zanimljivom razgovoru sa Mustafijem

Kolašinac odgovorio na vječito pitanje: Biggie ili 2Pac?

Na zvaničnoj stranici Arsenala je osvanuo zanimljiv "intervju" u kojem su na blic pitanja odgovarali Sead Kolašinac i Shkodran Mustafi. Dvojica defanzivaca Topnika su jedan drugome postavljali kratka pitanja, te su se, osim fudbalskih, dotakli i tema iz sfera muzike, svakodnevnog života i rane mladosti.

Mustafi je poručio da je Petr Čech najpametniji pojedinac u svlačionici Arsenala, da bi potom naš Sead Kolašinac odgovorio na vječito pitanje kada se radi o rep muzici: "Ko je veća legenda, Biggie ili 2Pac?"

Bh. reprezentativac se nije dvoumio niti jedne sekunde, te je "kao iz topa" odgovrio: "2Pac". Osim što je ljubitelj narodne muzike sa naših prostora, čini se da je Sead Kolašinac i veliki ljubitelj hip-hopa, s obzirom da je istakao da je prvi koncert na koji je otišao bio nastup njemačkog reprea Bushida.

Kolašinac je u razgovoru sa Mustafijem otkrio i da je njegov prvi posao bio u supermarketu, te da je bio zadužen za slaganje pizza u frižiderima. Također je istakao i da su ga, u Schalkeu, često miješali sa saigračem Papadopoulosom.

Sa druge strane, Mustafi je otkrio da je njegov fudbalski idol Zinedine Zidane, ali da još uvijek nije imao priliku upoznati legendarnog Francuza.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi