Kolašinac na FIFA 18 ne liči na sebe

EA Sports pogriješio

Kolašinac na FIFA 18 ne liči na sebe

E. Škorić

Mnogo je pohvala za FIFA 18, koja je ugledala svjetlo dana u Evropi prije dva dana.

Nova FIFA je po mnogima savršena nogometna simulacija. EA Sports je puno vremena uložio u igrački mod The Journey kroz koju gradite vašu karijeru kao nogometaš koji se zove Alex Hunter.

Sam gameplay donosi poboljšanja, malo se poradilo i na grafičkim detaljima, ali naravno da i tu ima promašaja.

I dok su izgledi zvijezda poput Ronalda, Neymara i Messija pravljeno do najsitnijeg detalja, na izradu Seada Kolašinca EA Sports se nije puno potrudio, pa je lijevi  bek Arsenala doslovno čist promašaj.

Naš reprezentativac ne liči na sebe i na tu grešku ukazalo je EA Sporsu nekoliko twitteraša, pa bismo mogli očekivati da u nekom narednom updateu u EA Sporsu isprave situaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti