Koja povreda? Zlatan videom oduševio pratitelje
Foto: Instagram

Ibrahimović 'uništava' vreću

Koja povreda? Zlatan videom oduševio pratitelje

Kada je Zlatan Ibrahimović doživio povredu prednjih ukrštenih ligamenata u susretu Lige Evrope protiv Anderlechta mnogi su mu predviđali kraj karijere, ali sjajni švedski napadač se oporavlja brže nego što je iko mogao zamisliti.

Zlatan Ibrahimović svakodnevno obavještava svoje pratitelje na društvenim mrežama o napretku u rehabilitaciji, a sudeći prema novom video snimku kojeg je postavio na Instagramu, njegovo koljeno je jače nego ikada.

Naime, na snimku se može vidjeti da Zlatan doslovno uništava boksersku vreću snažnim udarcima nogama, a prema načinu na koji on izvodi ove udarce dalo bi se naslutiti da je koljeno sasvim oporavljeno.

Da Zlatanov oporavak teče odlično govori i činjenica da su neki svjetski mediji prenijeli da bi sjajni napadač već u narednoj sedmici mogao potpisati novi ugovor s Manchester Unitedom.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi