Kćerka Siniše Mihajlovića zavela fudbalera Juventusa

Maminim stopama

Kćerka Siniše Mihajlovića zavela fudbalera Juventusa

O. Lekić

Mlađa kćerka Siniše Mihajlovića, tek punoljetna Virginia, u ljubavnoj vezi je sa mladim fudbalerom Juventusa. 

Virginia je pokazala da je poput majke Arianne Rapaccioni slaba na fudbalere. Ona je, naime na društvenim mrežama, otkrila kako je u vezi sa omladinskim reprezentativcem Italije Alessandrom Vogliaccom. 

Alessandro Vogliacco je njen vršnjak. Igra na poziciji centralnog beka i član je reprezentacije Italije do 19 godina, a od 2013. godine nastupa za omladinske selekcije slavnog Juventusa. 

Iako je tek nedavno napunila 19 godina, Virginia već sad ima ugled zavodnice. Od roditelja je naslijedila ono najbolje - ljepotu i šarm. 

Pored Virginije, Siniša u braku sa Ariannom ima još četvero djece. Tačnije, kćerku Viktoriju, te sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi