Jedna fotografija kanadske teniserke zaludila svijet

Skinula se Eugenie Bouchard

Jedna fotografija kanadske teniserke zaludila svijet

O. Lekić

Kanađanka Eugenie Bouchard jedna je od najseksipilnijih teniserki svijeta.

Ova teniserka će za dva dana napuniti 23 godine, a fanove je na Instagramu odlučila počastiti fotografijom, kojom je osvojila muškarce.

Objavila je veoma provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu, gdje je kao i Serena Williams i Caroline Wozniacki odradila specijalnu fotogaleriju.

Međutim, jedna jedina fotografija je osvojila muškarce širom svijeta. Genie je u prvi plan istakla svoje grudi koje su jedva zaštićene rukama i malim dijelom odjećom.

Komentari na izgleda atraktivne Kanađanke nisu izostali. Definitivno je privukla veliku pažnju na sebe, mnogo više van terena, ali kao da i treba igrati pored ovakvog izgleda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi