I u ovoj godini gledat ćemo "Poluvrijeme"

Specijalizovana emisija na Hayat HD

I u ovoj godini gledat ćemo "Poluvrijeme"

SportSport.ba

Predstojećeg vikenda nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine u nogometu, a samim tim i specijalizovana emisija o domaćem nogometu na Hayat HD – "Poluvrijeme". 

Emisija je već postala prepoznatljiva među ljubiteljima nogometa kao jedina takve vrste u BiH, a u novoj sezoni donosi i mnoštvo noviteta. Koncept je ostao sličan u odnosu na prošlu godinu, najava kola sa stručnim konsultantom i raznim zanimljivim gostima, analizama kroz specijalizovani softver i interesantnim rubrikama. 

Ono što će gledaoce, sigurno, najviše obradovati jeste nagradna igra. U saradnji s partnerom emisije, "Poluvrijeme" će svake sedmice nagraditi tri gledaoca novčanom nagradom. Emisija ostaje u svom standardnom terminu, petkom od 17 do 18 sati, a voditelj je Vedad Šurković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi