Guardiola u lijepom društvu na Parku prinčeva

Gledao meč sa manekenkom

Guardiola u lijepom društvu na Parku prinčeva

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola sinoć je bio na utakmici PSG-a i Monaca, a tamo se družio sa manekenkom koja je dobro poznata svim ljubiteljima fudbala.

Španski trener je u VIP loži boravio sa ruskim modelom Victorijom Lopyrevom, koja se proslavila u novembru 2016. godine kada je bila voditeljica ceremonije žrijebanja parova za Kup konfederacija 2017. godine.

Victoria Lopyreva će također biti i zvanična ambasadorica Svjetskog prvenstva 2018. godine koje će se igrati u njenoj domovini.

Utakmica je završila rezultatom 1:1, a Guardiola je mogao uživati kako u kvalitetnom fudbalu tako i u društvu lijepe Ruskinje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi