Gerrard sinu dao ime po legendi današnjeg fudbala
Foto: EPA

Po četvrti put postao otac

Gerrard sinu dao ime po legendi današnjeg fudbala

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Liverpoola, Steven Gerrard, po četvrti put postao je otac.

Gerrard je danas na svom Instagram profilu objavio fotografiju kojom je otkrio da je po četvrti put postao otac. Njegova supruga na svijet je donijela dječaka, a Gerrard je odlučio dati zanimljivo ime svom sinu.

Slika koju je objavio je zapalila internet jer su mnogi zaključili da je Gerrard svom sinu dao ime po Lionelu Messiju. Njegov novorođeni sin zoive se Lio George Gerrard. Poznato je da je nekadašnji igrač Liverpoola veliki fan zvijezde Barcelone i mnogi su sigurni da je upravo zbog toga odlučio da mu da ime Lio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi